Genta, bashkëpunim me Bujupin dhe Da Lool

23.03.2014 (komentet: 0)

Këngëtarja Genta Ismaili do të vijë me një projekt të përbashkët me Ardian Bujupin dhe DJ Da Lool.

Bashkëpunimi është paralajmëruar të lansohet në muajin maj.

Genta dhe Da Lool kanë punuar bashkë edhe në të kaluarën. Ata kanë realizuar këngën “Guximi”, e cila ka rezultuar shumë e suksesshme.

Bashkëpunimi është paralajmëruar të lansohet në muajin maj.

Genta dhe Da Lool kanë punuar bashkë edhe në të kaluarën. Ata kanë realizuar këngën “Guximi”, e cila ka rezultuar shumë e suksesshme.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment