Beyonce vizitë në shtëpinë-muze të Anna Frank

21.03.2014 (komentet: 0)

Beyonce ka vizituar shtëpinë e Anna Frank në Amsterdam dhe ka bërë disa foto të realizuar nga bashkëshorti Jay-z.

Cifti aktualisht në udhëtim nëpër Europë, për turin e koncerteve të ‘The Mrs Cartner Show World’ ka ndaluar për disa orë në atë që ka qenë për dy vjet shtëpia ku ka qëndruar nga 1942 deri në 1944 e reja hebre gjermane gjatë okupimit nazist në Vendet e Ulëta. Ndryshe nga Justin Bieper që me citimin e tij në librin e përshtypjeve sekrete ngjalli polemika dhe debate, këngëtarja amerikane ka shprehur ’gjykime delikate dhe pozitive’, tha një zëdhënëse e muzeut.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment