‘Arifikmeti’: Synimi im, të bëhem aktor me të cilin do të mburrej kombi

02.04.2014 (komentet: 0)

Njëri nga emrat më të dashur për momentin në botën e aktrimit, Xhevdet Jashari, apo Arifikmeti i serialit “O sa mirë”, ndjen kënaqësi që publiku pëlqen punën e tij, porse qëllimet tij janë akoma më të mëdha.

“Të bëhem aktor për të cilin do të mburren fëmijët e mi, familja ime dhe mbarë kombi im”, ka deklaruar ai në një intervistë për Tribuna kur është pyetur për synimet në karrierë.

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment