Ushqimet që nuk duhet t’i konsumoni

14.04.2014 (komentet: 0)

Ka disa ushqime, të cilave duhet t’iu qëndrojmë larg nëse duam të kemi shëndet të mirë dhe mos të kemi probleme të shumta me kilet e tepërta apo yndyrën në gjak.

Ushqimet që nuk duhet t’i konsumoni

E dimë shumë mirë se gjithçka që është në sasi të mëdha i bën dëm organizmit.

Në fakt, ato që duhet të eliminojmë janë pikërisht ato ushqime që ne na duken më të shijshme dhe të parezistueshme.

Nëse nuk shkoni dot në palestër, të paktën mundohuni të evitoni produktet e mëposhtme: akulloret, ushqimet djegëse dhe pikante, sallamet dhe proshutat, ushqimet e shpejta të fast food, burgerat, frutat e thara, ushqimet me sasi të lartë gruri, ‘snack’, ushqimet e konservuara që ju japin energji momentale.

Kthehu mbrapa

Shto koment