15 minuta për t’u ndjerë mirë

24.04.2014 (komentet: 0)

Një masazh i mirë: ja çka mund të sjellë qetësinë dhe paqen.

15 minuta për t’u ndjerë mirë

Masazh në tëmthat e kokës
Mbyllni sytë dhe shtrëngoni me majat e gishtave çdo anë të kokës. Pa u shkëputur, ndryshoni vendet e gishtave, duke bërë një presion të lehtë.

Masazh në ballë
Ç’vendosni gishtat tuaja poshtë ballit dhe rifilloni masazhin gjatë disa minutave.

Masazh pas kokës
Majat e gishtërinjve i vendosni në rrëzë të kokës. Pas disa minutash masazh, një çlodhje vihet re në sajë të rritjes së prodhimit të endorfinës nga organizmi.

Ja pra çfarë duhet për tu relaksuar vërtet dhe për t’i shërbyer organizmit. /Telegrafi/

Kthehu mbrapa

Shto koment