Fakte që nuk i keni ditur për binjakët

06.04.2014 (komentet: 0)

Meqë binjakët janë shtuar në masë, le të ndalemi në disa fakte interesante për ta.

Fakte që nuk i keni ditur për binjakëtBinjakët mund t’i kenë etërit e ndryshëm biologjik

-Qentë nuhatës të kualifikuar mund të tregojnë diferencën midis binjakeve identik

-Binjakët e ndarë mund të jetojnë në mënyrë të frikshme jo natyrale

-Gratë që lindin binjakë jetojnë më gjatë

-Femrat e gjata kanë më shumë mundësin për të pasur binjakë

-Binjakët ndërveprojnë me njëri-tjetrin në barkun e nënës

-Disa binjak të bashkuar mund të dëgjojnë mendimet e njëri-tjetrit dhe të shohin me sytë e njëri-tjetrit

-Norma më e lartë e lindjeve të binjakëve është në Afrikën Qendrore

-Shanset për të pasur binjak është shumë më e lartë se sa ajo që ishte 30 vjet më parë

-Trupi i një nëne rregullon në mënyrë unike binjakët

-Binjakët identik nuk i kanë shenjat e gishtave identik

-Gati gjysma e binjakeve shpikin gjuhën e tyre

Kthehu mbrapa

Shto koment