Vorbulla monstruoze gëlltitë çdo gjë!

18.08.2013 (komentet: 0)

Vorbulla e pabesueshme që gllabëron dhe shkatërron gjithçka në afërsi të saj, është e vendosur përgjatë bregut të lumit Daugava në Lituani. Kjo video shpejt u bë një hit në intenet dhe është shikuar më tepër se gjashtë milion herë.

 

 

 

Vorbulla e pabesueshme  që gllabëron dhe shkatërron gjithçka në afërsi të saj, është e vendosur përgjatë bregut të lumit Daugava në Lituani. Kjo video shpejt u bë një hit në intenet dhe është shikuar më tepër se gjashtë milion herë.

 

Kthehu mbrapa

Shto koment