Video: pëqafim i dhimbshëm i fëmit të plagosur në Halep

04.10.2016 (komentet: 0)

Резултат слика за Video: Očajnički zagrljaj ranjenog djeteta u Halepu

Sham – U publikua xhirimi i një fëmiu të plagosur i cili me përqafim nuk don të ndahet nga  përsoneli mjekësor. 

 

Xhirimi i emituar nga punonjësit mjekësorë sirian në Aleppo shihet fëmiu i gjakosur i traumatizuar nga sulmi në qytet, nga frika nuk dëshiron të largohet nga përqafimin e një mjeku i cili përpiqet për ta ndihmuar .

Djali mbijetoi sulmin në Halep, pas të cilës atij ju dha ndihma mjekësore në një nga spitalet e pakta të mbetura në qytet. Në Aleppo ka vetëm 30 mjekë.Spitalet janë bërë shënjestra të sulmeve ajrore dhe sulme me bure të mbushura me eksploziv. Dy spitali më të mëdha në Aleppo janë prekur kohët e fundit nga sulmet dhe nuk janë në funksion.
Reagimi i qeverisë siriane në të gjitha?
I pyetur nëse qeveria e Sirisë ka bombarduan dy spitale në Aleppo, ambasadori në Kombet e Bashkuara vetëm qeshet.

/burimi:Al Jazeera i AJ/

Kthehu mbrapa

Shto koment