Video e djalit të vrarë në Siri tronditi botën

28.04.2012 (komentet: 0)

Qeveritarët varrosin të gjallë aktivistët

Valë e re dhuneështë përhapur në Siri pas bombarduesve sulmeve vetëvraëse që ndodhi pranë një xhami në Damask duke vrarë 11 dhe duke plagosur më shumë se 30 njerëz, njofton mediat siriane.

 

Valë e re dhuneështë  përhapur në Siri pas bombarduesve sulmeve vetëvraëse që ndodhi pranë një xhami në Damask duke vrarë 11 dhe duke plagosur më shumë se 30 njerëz, njofton mediat siriane.

Kliko:

Kthehu mbrapa

Shto koment