Spitalet psikiatrike në Serbi (Kujdes, foto të rënda)

02.02.2014 (komentet: 0)

Fotografi të frikshme. Këto fotografi janë realizuar nga George Georgiou, i cili ka punuar në Kosovë dhe Serbi ndërmjet viteve 1999 dhe 2002.

Kthehu mbrapa

Shto koment