"Shpëtim në Shqipëri" ( video)

04.06.2017 (komentet: 0)

Një film dokumentar për shpëtimin hebre në Shqipëri gjatë Luftës së Dytë Botërore

Një film dokumentar për shpëtimin hebre në Shqipëri gjatë Luftës së Dytë Botërore. Një tregim i treguar nga të mbijetuarit hebrenj të Holokaustit, të cilët flasin për fisnikërinë e popullit shqiptar që vinte jetën e tyre në rrezik, për të shpëtuar ata nga "vizitorët" e tyre.

VIDEO

 Një kujtim i prekshëm i ngjarjeve dhe provave që shqiptarët dhe çifutët kaluan para, gjatë dhe pas Luftës së Dytë Botërore. Prodhuar nga INIT, www.init.tv

Kthehu mbrapa

Shto koment