SHPËRBËHET KUVENDI I MAQEDONISË

19.01.2016 (komentet: 0)

Për shpëbërjen kanë votuar 72 deputet,kurse një ishte kundër.Gjashtë deputetë "abstenuan" .

Seancën e braktisi opozita maqedonase,duke paralajmëruar bojkotimin e zgjedhjeve,nëse nuk pastrohet lista zgjedhore dhe terri mediatik.

Sonte shpërbëhet edhe Qeveria e Maqedonisë.

Presidenti maqedonas,Gjorgje Ivanov,në orët e mbrëmjes i ka dhënë mandatin për formimin e Qeverisë teknike të Maqedonisë,të nominuarit për kryeministër Emil Dimitrievit.

Kthehu mbrapa

Shto koment