Qosiq: Është koha për të dorëzuar Kosovën në mënyrë të civilizuar

11.07.2012 (komentet: 0)

Dobrica Qosiq, i cili në qarqet intelektuale serbe quhet si “babai i kombit” në muajt e fundit është gjithnjë e më aktiv në promovimin e qëndrimit të tij se “Serbia duhet në mënyrë të civilizuar të dorëzojë Kosovën,” sepse ajo është kanceri më i madh i shoqërisë sonë në Sërbi, thotë Qosiq.

 

Pozita e kryetarit të Serbisë, Tomislav Nikoliq që partitë parlamentare duhet të hartojnë një konsensus kombëtar për Kosovën, dhe deklarata e tij dje se “kurrë nuk do të jetë president në Prishtinë”, qarqet në Serbi interpretuan si një adaptim në temën “Kosova të dorëzohet në mënyrë të civilizuar”, propaganduar nga Dobrica Qosiq

Kthehu mbrapa

Shto koment