Pamjet spektakolare të eklipsit diellor (VIDEO)

21.05.2012 (komentet: 0)

Japonia ka ndaluar para këtij fenomeni dhe qielli me re nuk ka prishur pamjet spektakolare të ekslipsit unazor diellor.

Qindra e mijëra njerëz nga ambiente të ndryshme kanë shijuar një nga fenomenet më interesat të astronomisë. Eklispi ka ndodhur ditën e djeshme dhe është parë në të gjithë hemisferën veriore, në të gjithë Paqësorin duke kaluar nga Azia në SHBA. Ai zgjati 4-5 minuta

Kliko:....

Kthehu mbrapa

Shto koment