Njëqind vjet nga gjenocidi malazez dhe konvertimi i dhunshëm ndaj shqiptarëve dhe boshnjakëve në Plavë dhe Guci

06.10.2012 (komentet: 0)

13 tetor – Përkujtim në Nju Jork me rastin e njëqindvjetorit të gjenocidit në Plavë dhe Guci (1912./13 -.. 2012./13)

Kthehu mbrapa

Shto koment