Në Zarë nis mësimi në gjuhën shqipe

16.10.2016 (komentet: 0)

 

Këtë nismë të shkollës shqipe e ka përshëndetur edhe Uliks Emra, zyrtar në Ambasadën e Kosovës në Kroaci, sikurse që në hapje të kësaj ceremonie është paraqitur edhe profesori Isak Shema, shkruan KultPlus.

 

Fotografia: Marin Gospic

Dyzet të rinj shqiptarë, cdo të shtunë do të mësojnë gjuhën shqipe në Zarë të Kroacisë, përkatësisht në Gjimnazin “Vlladimir Nazor”, shkruajnë mediet e Kroacisë, përcjellë KultPlus. Dhe pikërisht ambasadori i Shqipërisë në Kroaci, Ilir Melo ka spikatë para të pranishmëve, praninë e shqiptarëve në Zarë të Kroacisë, tash e 600 vjet, dhe pikërisht ky numër i madh i shqiptarëve ka rezultuar edhe në nevojën e hapjes së shkollës shqipe në këtë shtet. 

Këtë nismë të shkollës shqipe e ka përshëndetur edhe Uliks Emra, zyrtar në Ambasadën e Kosovës në Kroaci, sikurse që në hapje të kësaj ceremonie është paraqitur edhe profesori Isak Shema./KultPlus.com 

Kthehu mbrapa

Shto koment