Mira Markoviq ëndrron të kthehet në Serbi!

27.01.2012 (komentet: 1)

Mira Markoviq, e veja e Slobodan Millosheviqit, thot sikur të kisha mundësi menjëherë do të kthehesha në Serbi.

 

" Deri në mbrëmje do të kthehesha  në Serbi. Eventualisht deri në mëngjes, nëse nuk do të arrija të paketohem. Por një gjë e tillë nuk varet nga unë, deklaroi  Markoviq për agjensinë serbe Press.

 Në pytjen se kthimi i sajë  varet apo jo  nga  qeveritarët serb dhe heqja dorë nga djekja penale, ajo u përgjigj se nuk   din nëse është ashtu.

Mira Markoviq, e cila nuk ishte mjaft e kjartë gjat  bisëdës  , tha se nuk frigohet nga burgosja eventuale në Serbi , por përsëriti  se vendimi për kthimin e sajë në Serbi nuk varte nga ajo

Ajo tha se është mirë dhe se është në kontakt me familjen, por nuk dashi të thot asgjë në lidhje  me djalin e saj markon se a mendon të kthehet në Serbi.Poashtu ajo nuk deshi të komentoj edhe deklaratën e paradise ditëve të ambasadorit rus Aleksander Konuzinit , icily pat deklaruar se Mira Markoviq qëndron legalisht në Rusi.

"Nuk do ta kisha komentu … Momentalisht jam e prokupuar  dhe e kënaqur me libin tim “ tha Mira Markoviq për  Press.

Agjensia Press shkruan se  intervisten me Mira Markoviq e mundësoi ministri  serb i infrastrukturës  Milutin Mrkonjiq. 

/Kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment

Koment nga Shpendi | 27.01.2012

Autoritetet ruse te drejtesise per Bogolub Kariqin ( per te cilin thuhet se eshte ne Kosove ) nuk kanë informacion, "tha abasadori rus ne Beograd, Konuzin.