Ministresha serbe Hashim Thaçin e quajti burrë shteti!

06.11.2012 (komentet: 0)

Zorana Mihajlloviq , Ministreshë e Energjetikës Zhvillimit dh Mjedisit të Republikës së Serbisë dhe anëtare e komitetit ekzekutiv të Partisë Progresive Serbe, Kryeministrin e Kosovës Hashim Thaçi e quajti burrë shteti. Ky gabim paparë , sipas portalit Vesti online, ministreshës Mihajloviq i ka ndodhur gjatë transmetimit të emisionit "Reč na reč"(”fjalë në fjalë”) , e cila u transmetua në Radio Televizionin shtetëror serb RTS.

"Kjo nuk ka rëndësi nëse Kryeministri takohet me Thaçin ose çfarëdo burrështeti  tjetër"

Emisioni "Fjala në fjalën", të cilin e udhëhe  Zoran Stanojeviq, I cili ka të bëjë me krsin e  qeverisë së Serbisë  lidhur me çështjen e Kosovës, luftën kundër korrupsionit dhe krimit, uljen e papunësisë dhe se si është reflektuar  në euroentuzmin e qytetarëve të Serbisë.

Mihajloviq në një moment, në një përpjekje për të mbrojtur takimin Daçiq me kryeministrin e Republikës së Kosovës  Hashim Thaçi  , tha se "kjo nuk ka rëndësi nëse Kryeministri takohet me Thaçin ose çfarëdo burrë shteti tjetër", për  të cilën askush nga  bashkëbiseduesit  nuk kan reaguar, trasmeton portali Vesti online.

Përveç Zorana Mihajlloviqit, mysafirë  në emission  ishin edhe Nada Kolunxhia (DS), Vladimir Iliq (URS), Branko Ruzic (SPS), Sllobodan Samarxhiq (DSS) dhe Bojan Gjuriq (LDP).

Kthehu mbrapa

Shto koment