Më mirë një çetnik i sinqert se sa një demokrat hipokrit

11.06.2012 (komentet: 0)

Myftiu Muamer Zukorliq thotë se me zgjedhjen e Tomislav Nikoliq për president u demaskua politika ndaj boshnjakëve


."Nëse  zgjedh në mes demokratëve  hipokrit dhe  qetnikut të   sinqert, do ta preferojë këtë të fundit për të cilën  e di se qka ma mendon," tha Zukorliq për  Fena. Ai shpjegoi se deri më tani në skenë ishte  "politika e maskuar anti-boshnjake  e simbolizuar në Boris Tadiçin", e cila, siq shton ai, ishte "i preferuari i Evropës cili ishti kundër boshnjakëve të Sanxhakut dhe Bosnjës dhe  ka mund  të bëjë çfarëdo që ai dëshironte."Sipas Zukorliqit, Tadiçi  në   Beograd ka thënë ndryshe , diqka tjetër në Banja Llukë, ndryshe në  Bruksel, dhe krejt ndryshe  në Ankara.  Ne tani, shton ai, kemi  një politikë të qartë, dhe pastaj do të përcaktohemi sipas kësaj politike, sepse Nikoliq ", ndjek politikë e cila  do të jetë e qartë dhe transparente." "Unë kam luftuar për të përmbysur Boris Tadiç, nuk kam  luftuar për të sjellë Tomislav Nikoliç, ky është një dallim i madh, por unë mendoj se kjo është një zgjidhje e mirë për Sanxhakun dhe Bosnjën, sepse e kemi  plotësisht të qartë situatën dhe do të  dimë se qka na pret  nga  Presidenti i Serbisë" përfundoi Zukorliq./Ismet Azizi/

Kthehu mbrapa

Shto koment