Lufta në Gaza shtynë Gjokoviçin ta pranon Islamin

30.07.2014 (komentet: 1)

nn


Teniseri serb me famë botërore, Novak Gjokoviq për shkak të vuajtjeve të popullatës civile në Ripin e Gazës ka vendosur që të pranon Islamin.


Bëhet fjalë për një vendim jetësorë me të cilin dua që tua kthej vëmendjen të gjitha mediave botërore, posaçërisht CNN dhe BBC për gjenocidin i cili po bëhet mbi popullatën në Ripin e Gazës.

-Nole pas mendimeve disaditore dhe pas konsultimeve me familjen e tij ka sjellur vendimin e lartpërmendur,  transmetojnë mediat në BeH.

-Ai është menduar se si mundet që t’i ndihmon këtij populli të shtypur,  dhe ka vendosur që me një vendim të tillë drastik të kthen vëmendjen e popullatës amerikane në mesin e të cilëve jeton dhe shijon një famë tejet të madhe, si dhe mediumeve botërore,  thotë burimi.

/kurir/

Kthehu mbrapa

Shto koment

Koment nga shpendi | 30.07.2014

Shume naive qe te besohet ky lajm. Duhet vertetuar pastaj te publikohet. Pastaj, edhe sikur (qe nuk e besoj asnjehere) te pranonte apo te konvertohej ne islam, kete do ta bente vetem per pare.
Mbi te gjitha mendoj se jane medijat botrore qe duhet te publikojne lajme te tilla. Ne jemi "bira e mramt e kavalli".
Kaloni mire!