Kosovari me mersedes arriti 268 km në orë!

25.07.2016 (komentet: 0)

 

Rekordmeni absolute është shtetasi i Kosovës (36), i cili me  Mercedes me tabela të Zvicrrës arriti shpejtësinë  268 kilometra në orë, e cila është më e madhja   matur ndonjëherë në Kroaci.

 

 

Policia fundjavën e kaluar në autostradë Bregana-Lipovac në fushën e Slavonski Brod regjistruar katër raste të shpejtësisë paligjshme të makinave  të cilat  200 kilometra në orë.

 

Rekordmeni absolute është shtetasi i Kosovës (36), i cili me  Mercedes me tabela të Zvicrrës arriti shpejtësinë  268 kilometra në orë, e cila është më e madhja    matur ndonjëherë në Kroaci, të shtunën  më 23 korrik, rreth 7.30 të mëngjesit në afërsi të Brodski Stupnik voziti me një shpejtësi 268 kilometra në orë, që është shpejtësia më e madhe   e matur ndonjëherë në Kroaci. Tre rastet  tjera bëhet fjalë për nji boshnjak , maqedonas dhe nji shtetas serbe , të cilët vozitën 245, 221 dhe 211 km në orë, shkruan portolaai kroat vjecernji.

Kthehu mbrapa

Shto koment