Jovanovic i LDP: Harroni më atë Kosovë, është e humbur që në 1999 / Video

08.04.2013 (komentet: 0)

Cedomir Jovanovic nga partia liberla e Serbis LDP sot ka komunikuar me media në Beograd duke thënë se Serbia e ka humbur Kosovën me politikë e shfrenuar idiotike gjatë viteve te 90-ta.

Cedomir Jovanovic

Cedomir Jovanovic

 

“Le të pranohet marrëveshja sepse edhe serbët e Kosovës e dijnë qëmoti që duhet të kujdesen për vehten e tyre, kurse Serbia dueht të përparojë dhe të punojë që të ngritet në këmbët e veta si shtet serioz në të ardhmen”, është shprhur Jovanovic

Video

Kthehu mbrapa

Shto koment