Ivica Daçiq: Shqiptarët e jugut të Serbisë të mos luajnë me zjarr

02.03.2012 (komentet: 0)

I ftoj shqiptarët e jugut të Serbisë që të mos luajnë me zjarr dhe të harrojnë bashkimin me Kosovën ka thënë Ministri i punëve të brendshme të Serbisë Ivica Daçiq.

Ministri i ka këshilluar shqiptarët që të "mos luajnë me zjarr" me kërkse që këto komuna ti bashkohen Kosovës..

"Shqiptarët nga jugu i serbisë po flasin për referendumin që e kanë organizuar në vitin 1992. Thonë se atherë kanë marrë vendim për ti u bashkangjitur Presheva, Bujanoci dhe Medvegja Kosovës, mirëpo unë i ftoj ata që mos të luajnë me zjarr dhe ta harrojnë këtë gjë" ka thënë Daçiq,

Kthehu mbrapa

Shto koment