I humbë 133 kilogramë për shkak se shoku i tij i thoshte 'je i trashë'

31.01.2015 (komentet: 0)

Jamie Brooks është një 31 vjeqar shef i kuzhinës i cili filloi të punontë në kuzhinë qysh në moshën 14 vjeqare, ku ai filloi  që të ...

 Shtonte kile të tepërta në atë vend. Me peshën që kishte , ai peshonte rreth 228 kilogramë.

Ai dëshirontë që të ndryshonte mendimin për veten, dhe ai e humbi të gjithë peshën që kishte.

Shoku i tij Neil e ka takoi atë qdo ditë për 6 javë, e thërriste "je shumë i trashë". Qdo kush që e shihte i thoshte 
se do të jesh i vdekur kur të je 40 vjeq.

Jamie thotë se : "Për 6 javë u motivova që të heqë gjithë këtë peshë, jam shumë i gëzuar që mund ta arrija këta. Për shokun e tij Neil thotë se ai më ka shpëtuar jetën

Kthehu mbrapa

Shto koment