Hitleri Diktator por dhe Dashnor

22.02.2012 (komentet: 0)

Siç duket Adolf Hitleri nuk ishte vetëm Diktator por dhe Dashnor më i mirë se siç thot Propaganda kundër tij

Gazeta Franceze „ Le Point“ solli dikur diskutime se diktatori Adolf Hitleri kishte një fëmij në Francë emri i të cilit ishte Jean-Marie Loret. Një dëshmi se ky ishte i biri i Adolfit nuk u arrit kurrë nga pengesat e shumta si dhe nga ato pengesa që vinin nga Cionistët Judë.


Adolf Hitleri me të Birin e tij Jean-Marie Loret nga nëna Charlotte Lobjoie


Në Luftën e parë Botrore Adolf Hitleri ishte i stacionuar me ushtrinë Gjermane në Francë pos trimërisë që kishte Diktatori me sa duket ana tjeter e tij ishte avantura me femrat Franqeze e njëra nga dashuria e flaket i solli Hitlerit në jetë një djal ku ia dha emrin Jean-Marie Loret.


I stacionuar në Francë në vendin Fournes-in-Weppe një nga shumë femrat që kishte Kapur Hitleri (Amori Gjerman) ishte edhe bukuroshja Charlotte Lobjoie e cila e gëzoi Hitlerin me një djal.


Askush nuk besoi në vitin 1980 kur Jean-Marie Loret u shpreh se ky ishte djali i Adolf Hitlerit. Por bota heshti ose nuk donte të besonte se vërtet ky ishte djali i Adolfit por edhe antipropaganda ishte e madhe nga Cionistët të cilët mbajn të drejtën e librit „Lufta Ime“  Mein Kampf ku ende në shumë shtete të Evropës lexohet ma shumë se Bibla.
Së fundi tani është lajmëruar nipi i Adolf Hitlerit i cili thot se tani ka dëshmi se ai do të sjell Çertifikatën e lindjes së babait të tij ku shkruan se i Ati i tij kishte emrin Adolf Hitler.


Nëse Gjykata Franqeze njeh Nipin e Hitlerit si pas ardhës ky së fundi do të jetë njeriu ma i pasur në botë ku pasuria e tij do të rrjedh nga Libri „Mein Kampf“ Lufta Ime.

/Agim Dauti/

Kthehu mbrapa

Shto koment