Guci: Liqeni i Ropojës mori jetën e një voglusheje

23.08.2013 (komentet: 1)

Një tragjedi e paharruar ndodhi në Liqenin e Ropojës në Guci. Para syve të të atit Ganiut dhe dy motarve të saja , atit të tij dhe dy motrat e më të moshuar, mbeti në këtë liqe Jeta Kukaj(12).

 

 

Liqeni i Ropojës , ndoshet 12 kilometra nga Gusinja, pothuajse thuajse në kufi me Shqipërinë, ishte vendi ku të mërkurë në mbrëmje ndodhi një tragjedisë, së paprë në këto treva

Jeta Kukaj, 12 vjeçare ishte bashkë me babain 2 motrat e saja , vëllaun dhe dy vajzat e hallës në liqen për të përballuar temeraturat e nxehta të kësaj vere. Askush nuk e kishte menduar se jeta e Elizës do shuhej pikërisht aty.

Rrezik jete ishin edhe dy motrat e viktimës, Elita (14 vjeç) dhe Eliza (10 vjeç). Ato të trija përnjëherëshi kishin kërkuar ndihmën e babait për të dalur nga uji.

Babai  i tyre i cili nuk dinte notkishte shpejtuar për tu ardhur në ndihmë, por por ndihma ishte e kotë sepse nuk arriti ta shpëtoj. Pas pak minutash e kishte gjetur trupin e Jetes  dhe menjëherë e ka dërguar në shtëpinë e shëndetit në Guci . Por tentimi për ta kthyer në jetë ishte i kotë. Jeta kur kishte arritur në spital veç se ishte pa shenja jete , dhe Dr Elvis Omeragaj mundi vetëm ta konstatoj vdekjen voglushës.

Kthehu mbrapa

Shto koment

Koment nga Altink | 25.08.2013

Faktikisht ka qen Liqeni i Shtares