Fotografi Horrori: Për ata që pyesin veten pse refugjatët të mos qëndrojnë në shtëpi !?

07.09.2015 (komentet: 0)

 fullres-4_9

Fotografitë që çdo ditë mund të gjenden në internet mund të na ndihmojë për të kuptuar shkallën e shkatërrimit dhe vuajtjes njerëzore në Lindjen e Mesme.
Foto galeri që pason mund të na ndihmojë të përgjigjemi këtyre pashpirtëve "patriotë Online", që e urrejnë çdo gjë që është e ndryshme nga vetë ata, që pyesin: "Pse refugjatët nuk qëndrojnë në shtëpitë e tyre?".
Shikoni dhe pyesni veten nëse ju do ti kishit qëndruar?

 

GALERIJA: Za one koji se pitaju zašto izbjeglice ne ostanu doma

Kthehu mbrapa

Shto koment