Ekrem Jevriq të largohet nga nga reality show “Farma” (Video)

17.06.2013 (komentet: 0)

Kërkohët që Ekrem Jevriq të largohet nga nga reality show “Farma”, sepse lartësoi Kosovën

Mediat serbe tashmë kan "hapën zjarr" ndaj Ekrem Jevriqit nga Plava pjesëmarrës në reality show “Ferma” .

 

 

 

 

Siç është raportuar nga mediat e Beogradit, në reality show pjesëmarrësi  në qendër të  Serbisë vlerësoi lartë  Kosovën si një shtet dhe udhëheqjen e saj shtetërore, e që ishte shkaku i ndërprerjes së  transmetimit.

Siq aportojnë mediat serbe  parëmbrëmë  në reality show  “Fermë”  pasi që kishte pirë alcohol pak më shum se zakonisht  Ekremi , filloi të flasë gjëra të cilat produksionit nuk I shkoi përshtati dhe ka  ndaluar programin. “Me deklaratat e tija të mjegulluara  Ekremi  vazhdoi të shokoj audiencen”, transmetojnë mediat serbe.

Mediat, si dhe komentet në internet, fyejnë  Ekrem  Jevriqin  , dhe me këtë rast kërkojnë ta dëbojnë nga ky  reality show .

Ekrem Jevriq  është i lindur në Plavë , në vitin ka emigru në Kanada në vitin 1988, a pas disa viteve kalon në SHBA . Poullaritetin e arriti në YouTube me këngën    „Shtëpia dhe puna“ me të cilën arriti 10 milion shikime. Nga viti 1985 është i martuar me Igballen me të cilen i ka 4 djem Enisin, Nerminin, Hajredinin dhe Beratin të cilët jetojnë në New York.

 

Video :ketu

Kthehu mbrapa

Shto koment