Drashkoviq : Serbia më në fund patjetër pa kusht duhet ta pranojë humbjen !

20.10.2013 (komentet: 0)

" Çfar fitore kemi arritur , dhe ku? Në Kroaci? A Ishte kjo një fitore , nëse mund të ketë qenë në Bosnjë dhe Hercegovinë ? ' Jo ! Gjysma e njerëzve janë të uritur , dhe kjo është pasojë e vlerësimeve nga vitet e 90-ta . ' Detyura jonë e dytë është t'i ndërpresim të gjitha format e armiqësive me fituesit dhe se ajo kthehet në miqësisë dhe bashkëpunim , "tha Drashkoviç

Drashkoviq : Serbia më në fund patjetër pa kusht duhet ta pranojë humbjen !

"A është e mundur që askush nuk mund të shoh se koalicioni i komunistëve dhe fanatikët edhe sot janë në pushtet - flas në lidhje me shërbimet sekrete , jo për pushtetin politik. Nuk është më Stalini ,Tito , Jugosllavia nuk ekziston , por është e paprekur në Serbi sherbimi sekret komunist që datonë që nga vitin 1945 . Ato shërbime janë tani me njerzit e vet , me rrjetin e vet , degët e veta që nuk e lejon Serbinë të lëvizë përpara dhe të përpiqet për të ndryshuar politikën e mposhtur në drejtim të fitores politike ", ka thënë lideri i Lëvizjes së Ripërtëritjes Serbe , e cila në vitet e '90 ishte një nga bartësit kryesor kundër Sllobodan Millosheviqit dhe komunizmit në Serbi.

Ismet Azizi/xlpress.tv

Kthehu mbrapa

Shto koment