Do të habiteni : Shikojeni jetën në Tokë nga një kënd pak më ndryshme (VIDEO)

06.05.2014 (komentet: 0)

Regjisori Luis Schwartzberg shfrytëzoi teknologjinë "tajm leps" për të na treguar atë që çdo ditë ndodhë në planeten Tokë, ate që ne nuk e shohim. Mrekullitë e fshehura të natyrës të cilat të gjithë i kemi harruar.

 

Jetojmë në një botë që është me plot bukuri delikate të cilat pothuajse janë të padukshme  për syrin e njeriut.  Për të na  portretizuar botën e padukshme, Schëartzberg  përdori kamerën "tajm leps"  me rezolucion të lartë dhe mikroskopët, të cilat filmime  ndodhen në video, e cila ishte publikuar në YouTube.

Edhe pse jeta është ndonjëherë shumë e shpejt, e ndonjëherë shumë e ngadaltë,  jemi shumë  të sigurtë që do të na ndryshojë mendjen në lidhje me botën dhe nuk do të shohin më me shikim të njejt  nëse e shikojmë këtë video.

Shiko videon: https://www.youtube.com/watch?v=FiZqn6fV-4Y

/Ismet Azizi/

Kthehu mbrapa

Shto koment