Ditë zie më 11 korrik, për Srebrenicën

09.07.2016 (komentet: 0)

  

 

N.Pazar - Kuvendi i qytetit të Novi Pazarit, bëri thirrje medieve lokale, objektet hoteliere dhe institucionet  tjera të respektojnë  vendim e Parlamenti lokal të clin e  ka marrë vitin e kaluar.

 

 

Në  deklaratën e administratës së qytetit thuhet se Kuvendi i Novi Pazarir më 7 korrik, 2015 miratoi "Vendimin për dënimin e gjenocidit ndaj boshnjakëve në Srebrenicë".

Në bazë të këtij vendimi të këtij kuvendi  këtë ditë në qytetin e Novi Pazarit nuk do të zhvillohet asnjë manifestim përveç atyre që janë lidhshmëri me  "gjenocidit në Srebrenicë".

Kuvendi i Novi Pazarit ka dënuar në kohën   të gjitha krimet e tjera të shkaktuara në vitet '90 dhe ka shprehur solidarizim me familjet e viktimave.

Kthehu mbrapa

Shto koment