Delegacioni serb braktis konferencën në Sarajevë, nuk u lexua fusnota

15.03.2012 (komentet: 0)

Delegacioni serb ka braktisur sot një konferencë në Sarajevë, për shkak se nuk është lexuar përmbajtja e fusnotës së Kosovës

.

Sic u konfirmua për "Blic" nga Ministria e Punëve të Jashtme, takimin në Sarajevë e lëshoi ndihmësi i ministrit të Punëve të Jashtme, Dushko Lopandic, dhe koordinatori Jeliv, të cilët kishin thuhet se kanë vepruar në përputhje me udhëzimin e Qeverisë së Serbisë.

"Në një konferencën e Sarajevës, në tabelën e Kosovës ishte i vendosur vetëm fusnota, pa kurrëfarë shpjegimi, i cili sipas serbëve nuk është në përputhje me marrëveshjen e arritur midis Beogradit dhe Prishtinës", shkruan "Blic".

Ndryshe, delegacioni i Kosovës ka braktisur takimin rajonal në Beograd, për shkak të shkeljes së marrëveshjes nga ana e Serbisë.

/infosot/

Kthehu mbrapa

Shto koment