Daçiq: Nuk do të ketë Ministri për Kosovën!

15.07.2012 (komentet: 0)

Ka mendime të ndryshme se a është e nevojshme të kemi një Ministri të veqant për Kosovë, kur çdo ministri merret me problemet e Kosovës dhe nënkuptohet se krahina ( siq e quan ai) është pjesë integrale e Serbisë, - tha lideri i SPS pwr "Kurir"


Mandatari i qeverissë së re të Serbisë  Ivica Daçiq  deklaroi  se ditët në vijim do të bisedoj   në lidhje me nevojën e ekzistimit  të  Ministrisë  për Kosovë .
  Ndërsa theksoi edhe atë se  do të hyjnë në qeveri  përfaqësuesit e SDPS, SDA dhe SVM në qeveri  në ditët e para të javës së ardhshme në mënyrë që çdo gjë  ishte gati për të vazhduar seancën konstituive të Kuvendit më  23 korrik. 
Daçiq me udhëheqësin e SDPS Rasim Lajiqin dhe Sulejman Ugljanin tashmë ka biseduar , ndërsa me presidentin e  SVM Ishtvan Pastor duhet të takohet  të hënën. 
/Kokajpress/

Kthehu mbrapa

Shto koment