DACIC: EUROPA, E VETMJA PERSPEKTIVË PËR BALLKANIN

08.05.2013 (komentet: 0)

“Evropa është e vetmja perspektivë për Ballkanin”, ka thënë kryeministri i Serbisë Ivica Dacic për ‘Kurir’ të Vjenës. Ai u shpreh se tani “është koha për shërimin e plagëve nga e kaluara”, kurse shikimi pas, askënd s’e ndihmon por vetëm thellon konfliktet.

Ai u shpreh se tani “është koha për shërimin e plagëve nga e kaluara”, kurse shikimi pas, askënd s’e ndihmon por vetëm thellon konfliktet.

 

”Sikur me kryeministrin e Kosovës, Hashim Thaçin të flisja për të kaluarën, e gjitha do të përfundonte me grindje të rëndë dhe s’do të kishte marrëveshje", ka deklaruar Dacic, siç transmeton RTK.

Kthehu mbrapa

Shto koment