Budallaqet serbe nuk kanë të ndalur

18.10.2014 (komentet: 0)

Sipas portalit kroat, babi i Vucicit është shqiptarë, ndërsa xhaxhai i tij ustash


I ati i Kryeministrit serb, gumëzhon skena politike mediale serbe, se është shqiptar edhe atë, Fahri Musliu. Ai ( Fahri Muslu) ka punuar në RTS, po ashtu si edhe nëna e Vuçiqit.

Se problemet kurrë nuk vijnë të vetme, por në kolona, konfirmohen nga zbulimet  e kohëve të fundit për kryeministrin serb Aleksandar Vuçiç dhe të afërmit të tij, të cilat  kohët e fundit kanë përhapur një numër i portaleve lokale, blogs dhe disa mediav të shkruara.Vetë sa ishte ngitur   stuhia  në lidhje me hulumtimet ekskluzive që xhaxhai i Vucicit  ishte një ustash, publiku serb ishte i tronditur nga zbulimi të ri i cili pretendon se babi të jetë shqiptarë edhe atë  Fahri Musliu . Ai ka punuar në RTS, sikurse  edhe nëna e Vuçiqit . Burime të besueshme në Beogradit thonë, dhe me sa duket me këtë janë marrë e disa shërbime të hujaja, se kryeministri aktual aktual dikurë, babit të  tij të dashur ia ka shënë besënse Kosovë do ta  shkëputë  nga Serbia dhe se  Kosova një ditë do të bëhet një shtet i pavarur. Koha ka treguar se Vucic është njeri i fjalës së tij, sepse atit të  tij, posa erdhi në pushtet, e përmbushi premtimin e tij, duke u thirrur në burimet serbe transmeton dnevno.hr

/kokaj.net/

Kthehu mbrapa

Shto koment