Bota e shokuar: Në Argjentinë gjendet varri i Hitlerit, kishte vdekur në moshën 94 vjeçare (VIDEO)

25.09.2016 (komentet: 0)

Arkeolog argjentinas në thellësi të një mali në Argjentinë ka gjetur varrin e Adolf Hitlerit. Varri është gjetur në një terren malor me një sipërfaqe prej 60 km, ku rrallë ka shkelur këmba e njeriut. Në këtë mal mund të hyhet edhe me anije përmes një gryke, informon INA, duke cituar mediat e huaja.

 

 
 

 

hitleri

Arkeolog argjentinas në thellësi të një mali në Argjentinë ka gjetur varrin e Adolf Hitlerit. Varri është gjetur në një terren malor me një sipërfaqe prej 60 km, ku rrallë ka shkelur këmba e njeriut. Në këtë mal mund të hyhet edhe me anije përmes një gryke, informon INA, duke cituar mediat e huaja.

Në varrin e gjetur 70 metra nga vilat e banimit shkruan “Këtu pushon Adolf Hitler – fyreri i Rajhut të tretë”. Arkeologët kanë kërkuar që të kryhet ekspertiza dhe ADN-ja e trupit të pajetë në këtë varr. Pasuria ku ai ishte strehuar ishte e drejtorit të kompanisë Mercedes në Argjentinë, i cili ka qenë një përkrahës i fuqishëm i nazizmit.

 
 

Kthehu mbrapa

Shto koment