As Gjermanisë nuk i bënë përshtypje mungesa e republikës

06.02.2012 (komentet: 0)

Ambasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Dr. Ernst Reichel, në një deklaratë shpërndarë mediave, vërejtjet ndaj mundësisë së heqjes së emërtimit “Republika” dhe përdorimit vetëm të emrit “Kosovë” në forume të ndryshme rajonale, i ka quajtur si “kopsht politik i fëmijëve”

Kthehu mbrapa

Shto koment