Arrihet marrëveshja

24.02.2012 (komentet: 0)

Ka përfunduar takimi mes ekipeve negociatore të Kosovës dhe Serbisë në Bruksel. Së shpejti pritet të jepen detaje rreth marrëveshjes së arritur mes palëve.

Raundi më i ri i bisedimeve filloi të mërkurën, ndërsa vazhdoi të enjten, dhe sot (e premte) pas tre ditë bisedimesh, thuhet të jetë arritur marrëveshja rreth formulës së përfaqësimit rajonal të Kosovës, si edhe definimi i fusnotës që ishte pika më e diskutueshme

Kthehu mbrapa

Shto koment