Anketa serbe për zgjedhjet në Kosovë

23.11.2013 (komentet: 0)

Portali serb www.vesti-online.com zhvilloi një anlketë me vizitorët e vet ku kjart shihet se tashmë opinion serb është pajtuar me gjendjen ekzistuese në Kosovë, gjegjësisht me Pavarësinë e Kosovës.


Portali serb www.vesti-online.com zhvilloi një anlketë me vizitorët e vet ku kjart shihet se tashmë opinion serb është pajtuar me gjendjen ekzistuese në Kosovë, gjegjësisht me Pavarësinë e Kosovës.

 

Në pytjen se : Çfarë do të ndodhë në Kosovë pas zgjedhjeve?, ata u përgjigjen:

  1. Nuk do të ndodhë  asgjë.  Kaherë  Kosova është  e pavarur   42,45%
  2. E kemi mbrojtë  atë, Kosova është zemra e Serbisë 05,36%
  3. Do të ketë luftë   16.1%
  4. Nuk  di, nuk më intereson 4.28%
  5. Serbët do të vazhdojnë të përlahen  në mës veti  dhe do ta lëshojnë Kosovën  31.8%

Admin

 

Kthehu mbrapa

Shto koment