Në shenjë hakmarrje, ISIS ia pret kokën gazetarit amerikan

Davide Cameron ka ndërprerë urgjentisht pushimet për tu kthyer në Downing Street. Ndërkohë Ministri i Jashtëm Philip Hammond ka theksuar se ISIS po e lufton Britaninë e Madhe dhe Perëndimin dhe se organizata do ta marrë përgjigjen mbi këtë bazë.