ALARM PËR BOMBË NË SHTËPINË E BARDHË

09.06.2015 (komentet: 0)


Zyra e Shtypit e Shtëpisë së Bardhë u evakuua gjatë një konference të martën, ndërsa gazetarët e mbledhur aty u dërguan në një zonë më të sigurtë


Edhe pse nuk u dha asnjë arsye për evakuimin, lidhja live e transmetimit nuk u ndërpre në mënyrë të menjëhershme, dhe shikuesit mundën të shihnin kontrollin e gjithë Dhomës së Shtypit.

Më herët, një pjesë e godinës ku ndodhen zyrat e Senatit në Capitol Hill, u evakuua, pasi nëpërmjet telefonit u kërcënua për vendosjen e një bombe.

Policia ushtroi kontrolle për rastin në fjalë, duke hetuar se bashku me qen të trajnuar për zbulimin e këtyre rasteve, por kërcënimi rezultoi fals.(express)

Kthehu mbrapa

Shto koment