Vlora shkruan sërish me serbin Jeremic, ajo e quan “macho”, kurse ai i flet për sex-izëm

11.02.2013 (komentet: 0)

Vlora Citaku ministereshë e Republikës së Kosovës duket të jetë e vetmi person nga godina e qelqtë që mban kontakte me ish-ministrin e punëve të jashtme të Serbisë Vuk Jeremic i cili dikur si minitsër e tash si kryetar i Asamblesë së përgjithshme po bllokon cdo proces të integrimeve dhe njohjeve të

reja të Kosovës, duke lobuar kundër anëtarësimit të vendit tonë në OKB, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”.

Komunikimi i fundit i  ministreshës kosovare   me Jeremic eshte ai i djeshëm përmes rrejtit social Twiter pas 2-3 disa komunkimesh edhe më të pareshme, siq kanë raportuar mediat tona. Dhe tash secili do të pyeste pse keto lidhije të Citakut me një armik të përbetuar të pavarësisë së Kosovës ?! Cudi, vetëm ajo do ta dinte të përgjigjet…e cila tash së fundi në letrat e saja me serbin Jeremic kane harruar të flasin për politkë, por ju kan kthyer jetës private , ata flasin për macho e sex-izëm…

 
“Vuk Jeremiq kryetar i ansamblesë së përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, ka replikuar dje në rrjetin social Twiter me Ministren kosovare të Integrimeve Vlora Citaku” , ka shkruar dje “Kurir”, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

 
Sipas kesja gazete Citaku dhe Jeremic janë “rrok” deri në momentin kur ky i fundit në fund të fjalisë nuk paska vendosur “smile” . Atëherë Citaku iu është përgjigjur “ Po normal, një “macho” tipik ballkanas (Vlora Čitaku: „Pa naravno, tipični balkanski mačo,”) .  Jeremiq pastaj ka pyetur se si mundet të quhet sulm vetëm nëse nuk ka vendosur “smile” (?!)
Jeremiq pastaj ka shkruar se si do të vazhdonte letrat me të me plot dëshirë, por frikësohet se Citaku do ta akuzojë prap për sex-izëm.”.preshevajone.com

Kthehu mbrapa

Shto koment