"Serbia e Madhe", ëndërr e Tomislav Nikoliq

30.05.2012 (komentet: 0)

Presidenti i ri serb, Tomisllav Nikoliq ka përsëritur se kurrë nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës, madje dhe me çmimin e heqjes dorë nga rruga evropiane e Serbisë.

Nikoliq ka thënë se askush deri më tash nuk ia kë vënë si kusht pavarësinë e Kosovës për përparimin e mëtejshëm të Serbisë në integrimet evropiane. Kurse për gazetën gjermane, ''Frankfurter Allgemeine Zeitung'' Nikoliq, ka theksuar s Vukovari është qytet serb dhe se krijimi i “Serbisë së Madhe” mbetet dëshirë dhe ëndërr e tij. rtklive.com

Kthehu mbrapa

Shto koment