Daçiç dhe këshilltari i tij merren në pyetje nga prokurori për lidhjet eventuale me mafian

11.02.2013 (komentet: 0)

Preshevë, 10 shkrut (AIP) -Prokurori kundër krimit të organizuar Miljko Radisavljeviç ka verdosur ta marr në pyetje edhe shefin e policisë së shtetit serb Ivica Dacic. dhe këshilltarin e tij Toncev për lidhjet eventuale të tyre me mafian serbe, gjegësisht në lidhje me bisedat dhe takimet me Rodoljub Raduloviç , me shefin e drogës Sariç njofton

Prokuroria serbe për krimin e organizuar ka instensifikuar hetimet eden në mesin e zyrtarëve të lartë të shtetit serbe për lidhje apo aktivtet me gupet krimanile, mafian serbe në rajon.  Kjo kërkesë del menjëhrë pas pas publikimit të informacioneve nga mediat serbe se kryeministri serb, Ivica Daçiç, është takuar në vazhdimësi me një prek pjesëtarëve të narko-klanit të Darko Shariç, i cili u bë i njohur për trafikim të disa tonëve drogë në hapsirta ndërkombëtare.

Pas këtyre akuzave paralel me dyshimet dhe hetuesit ndja kryeminsitrit serb Ivica Dacic edhe ky i fundit intesifikoi aktivitet  me perosnlaitte ndërkbëatre si me shefin e FBI-së dhe shefin e OKB-së. Pas këytre takimmeve me personlaitet ndërkombëtare ai sikur këto i përdor si mburojë duke u arsyetuar para mediave dhe opinonit se “Si mund të kem në lidhje me krimine orgnazuar kur FBI dhe organiaat nderkombëatre po na përkrahin..”

Se sa mund t’i ndihmojnë këto takime Dacic , mund të shihfet ditëve të ardhshme. Por një gjë është  sigurt se prokurori kundër krimit të organizuar Miljko Radisavljeviç ka verdosur ta marr në pyetje edhe  shefin e policisë së shtetit serb Ivica Dacic. dhe këshilltarin e tij Toncev  për lidhjet eventuale të tyre me mafian serbe,  gjegësisht në lidhje me bisedat dhe takimet me Rodoljub Raduloviç , me shefin e  drogës Sariç.preshevajone.com

Kthehu mbrapa

Shto koment