BERISHA: RAPORTI I MARTIT ME NUANCA RACISTE

26.06.2012 (komentet: 0)

Kryeministri, Sali Berisha ka thënë se është shumë i interesuar për të hetuar çdo akuzë që ka të bëjë me krime kundër njerëzimit, e në këtë kuadër edhe për akuzat e Dik Martit për trafikim organesh në Kosovë dhe Shqipëri. ...

Gjatë një fjalimi përpara Asamblesë së Këshillit të Evropës ai shprehu keqardhje për nuancat raciste të raportit, për të cilin tha kishte mësuar se ishte shkruar nga prokurori serb Vlladimir Vukqeviq.

 

Kthehu mbrapa

Shto koment