Perkujtojmë

17 vjet nga granatimi i lagjes “Arbëria” të Gjilanit nga ushtria serbe!

Fillimin e bombardimeve të NATO-së (me 24 mars 1999) mbi caqet e ushtrisë serbe në Kosovë, shënon ditën e fillimit të shpresës për jetën dhe lirinë e shumëpritur. Me fillimin e bombardimeve filloi edhe tmerri dhe frika e popullsisë civile shqiptare, e cila mbeti nën mëshirën e forcave çetnike serbe dhe ushtarako-policore. 

Më shumë...