Sot me 27 prill në Kosovë shënohet Dita e të Zhdukurve

27.04.2014 (komentet: 0)

Sot me 27 prill në Kosovë shënohet Dita e të Zhdukurve

 

Sot me 27 prill në Kosovë shënohet Dita e të Zhdukurve dhe e të pagjeturve, ndërsa nuk dihet ende për fatin e 1800 qytetarëve të Kosovës, të cilët u rrëmbynë nga forcat e pushtuesit serb, gjatë luftës së fundit në Kosovë

Kthehu mbrapa

Shto koment