Petro Nino Luarasi

17.08.2013 (komentet: 0)

Petro Nino Luarasi lindi në 22 prill të vitit 1865 në Luaras të Kolonjës

Petro Nino Luarasi lindi në 22 prill të vitit 1865 në Luaras të Kolonjës dhe vdiq më 17 gusht të vitit 1911, ishte i biri i Nini Petro Kostallarit, veprimtar i Rilindjes Kombëtare, publicist e pedagog, Mësues i Popullit. Lindi në Luaras të Kolonjës në një familje muratori. Ishte nxënës në shkollën e Qestoratit drejtuar nga Koto Hoxhi.....lexo në Wikipedia

Kthehu mbrapa

Shto koment