Në ditën e sotme vdiq Mehmet Shehu

17.12.2013 (komentet: 0)

Vdiq Mehmet Shehu në Tiranë në mënyrë misterioze.

 

 Zyrtarisht u tha se bani vetëvrasje. Por ka edhe pohime se aj u vra dhe gjithchka u inskenu me u dukë si vetëvrasje. Enigma nuk asht zgjidhë përfundimisht deri sot.

Kthehu mbrapa

Shto koment