Në ditën e sotme të vitit 1944

14.02.2014 (komentet: 0)

Lindi në Pejë Faruk Begolli.Aj ka mbaru Akademinë për Film dhe Teatër në Beograd me 1966. 

Begolli mban rekordin e filmave në të cilët ishte regjisor dhe asht një ndër aktorët më të shquar shqiptarë të Kosovës. Faruk Begolli ishte një figurë e randësishme e teatrit dhe kinematografisë në Kosovë. 

Aj punoi si pedagog i landës së Aktrimit në Fakultetin e Arteve në Prishtinë. 

Vdiq më 23 gusht 2007.

Kthehu mbrapa

Shto koment